Voor de 11e keer op rij prijs!

Garantie voor langdurige product kwaliteit: Haus Rabenhorst ontvangt de prijs van de Duitse Agrarische Gemeenschap (DLG) voor de 11e keer op rij.

De uitgereikte prijs voor langdurige productkwaliteit.

Elk jaar test en beoordeelt het Duitse Agrarische Gemeenschap (DLG) een grote verscheidenheid aan producten op hun kwaliteit. Een uitgebreide en gevoelige kwaliteitscontrole vindt plaats waarbij de producten worden beoordeeld op zaken als kleur, uiterlijk, geur, smaak en samenhang. Dat gaat tevens gepaard met een laboratoriumonderzoek en een test van de verpakking en labeling. Deze onderzoeken vormen de basis voor de toekenning van DLG-prijzen goud, zilver en brons voor de meest overtuigende producten in hun productcategorie.

Organisaties die vijf jaar achter elkaar minimaal 3 van de begeerde DLG gouden prijzen hebben gewonnen ontvangen eveneens de DLG prijs voor langdurige productkwaliteit. Haus Rabenhorst bewijst zich elk jaar weer, en heeft nu voor het 11e jaar op rij deze unieke prijs gewonnen. Met innovatieve product concepten die laveren tussen traditie en vernieuwing, maar ook net bewezen kwaliteit, hebben onze sapexperts van Unkel a/d rijn de jury weten te overtuigen.  Voor Haus Rabenhorst staat de kwaliteit en de mix van de gebruikte grondstoffen om te komen tot lekkere premium sappen ondersteund door duurzame en natuurlijke landbouwmethoden altijd centraal. Een werkwijze die wordt gecertificeerd door de DLG.

„De afgelopen 11 jaar, zijn we in staat geweest om een niveau van kwaliteit te bereiken en te behouden met onze topkwaliteit en smaakvolle premium sappen, die consistent worden herkend en erkend door de DLG-prijzen. We zijn hier erg blij mee, maar tegelijkertijd daagt het ons uit om scherp te blijven als het gaat om de standaarden voor onze ingrediënten en sap samenstellingen. ” aldus onze Managing Director Klaus-Jürgen Philipp.