Nieuw: Rabenhorst Shots in twee héérlijke smaken

Per september 2020 zijn er twee smakelijke topkwaliteit ‘shots’ van biologische kwaliteit in een handig meeneem formaat toegevoegd aan ons Rabenhorst assortiment.

Een shot lekkere en verantwoorde sap is nu voor al onze klanten beschikbaar. Vanuit ons productie locatie in Unkel hebben wij twee nieuwe producten ontwikkeld in een handige 60 ml meeneem formaat. Uw Rabenhorst sap is daarmee altijd binnen handbereik!

Onze eerste klas shots  komen in twee heerlijke smaken. De Rabenhorst Kurkuma-Witte Thee en de Rabenhorst Gember-Yerba  Mate. De sappen zijn gemaakt van eerste klas biologische ingrediënten die zorgen voor een evenwichtige en heerlijke smaak. Met hun handige formaat en bijzondere smaken hebben wij twee producten ontwikkeld, die passen in de huidige tijd.

Onze Rabenhorst Kurkuma-Witte Thee sap combineert specifiek geselecteerde sinaasappelen, mango’s, kurkuma en citroenen met een vleug van Pai Mu Tan witte thee. Hiermee hebben wij een premium shot met 100% biologische kwaliteit gerealiseerd.

Onze Rabenhorst Gember-Yerba  Mate  combineert zorgvuldig geselecteerde appels, gemberknolletjes, passievruchten, citroenen en mate uit onze biologische teelt om een aangenaam pittige en verkwikkende shot van eerste klas kwaliteit te creëren.

Onze twee nieuwe innovaties zijn van hoge kwaliteit en komen in een handig formaat van 60 ml. Ze zijn ideaal voor onderweg. In twee slokken  ontvangt u die krachtige natuurlijke smaak waar onze sappen om bekend staan.

Net als onze andere producten worden deze twee nieuwe smaken uitsluitend gevuld in bruine glazen flessen. Deze bieden een betere bescherming tegen de negatieve effecten van UV-straling en zichtbaar licht dan de standaard doorzichtige glazen flessen.

Rabenhorst staat voor meer dan 120 jaar kennis en ervaring in de productie van sappen van de hoogste kwaliteit. Zorgvuldig geselecteerde vruchten worden met ons vakmanschap verwerkt tot hoge kwaliteit pure sappen te creëren.

Authentieke ingrediënten en onze delicate productieprocessen –  zoals het in eigen beheer persen van de sappen – garanderen niet alleen een uitstekende, natuurlijke smaak, maar ook maximaal behoud van waardevolle ingrediënten.