Met de hoogste productkwaliteit naar elf DLG Gold Awards 2022!

Onder de elf vruchtensappen met de gouden status werden er ook twee onderscheiden met de hoogst mogelijke score in de internationale kwaliteitstest van de Duitse landbouwvereniging (DLG).

Premiumsappen uit Rabenhorst overtuigen jaar na jaar bij kwaliteitstests. In 2021 ontving het traditiegetrouwe sappenmerk voor de tiende keer een federale ereprijs – bovendien met de speciale waardering “in goud” voor uitstekende productkwaliteit onder de toegekende federale ereprijzen.

In maart 2022 volgde voor de elfde keer op rij de DLG-prijs voor langdurige productkwaliteit, en het jaar 2022 gaat naadloos verder op deze succesvolle weg.  Opnieuw zijn elf Rabenhorst-sappen door experts in de internationale kwaliteitstest getest en beoordeeld en deze zijn de begeerde DLG-gouden medailles toegekend!

De volgende Rabenhorst sappen:

  • Biologische Rode Bietensap,
  • Biologische Zwarte Bessennectar,
  • Abrikoosnectar met vruchtenpulp,
  • Multivruchtensap 11plus11 Geel,
  • Cranberrysap,
  • Welzijn met IJzer,
  • Voor Concentratie,
  • Biologische Duindoorn Gember Shot
  • en Innerlijke Schoonheid met Biotine

waren allemaal overtuigend en kregen een gouden onderscheiding.

De twee Rabenhorst sappen Haskap-Beere en Duindoornsap ontvingen ook DLG Goud – en zelfs met de hoogst mogelijke score in alle geteste categorieën!

Bij de DLG-beoordelingen konden alle elf sapcreaties overtuigen, zowel bij de uitgebreide sensorische kwaliteitstests met betrekking tot de testcriteria kleur, uiterlijk, geur, smaak en harmonie, als ook bij de laboratoriumanalyses en de verpakkings- en etiketteringstests. Zo konden de sapexperts uit Unkel aan de Rijn opnieuw scoren met de productkwaliteit van hun werk.

“Als traditioneel, maar zeer agile familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sapcreaties die onze consumenten overtuigen, maar nooit de kern van het merk Rabenhorst verlaten – de hoogste productkwaliteit op basis van duurzame, natuurlijke landbouwmethoden. Daarom zijn wij er altijd trots op wanneer dit werk in onafhankelijke kwaliteitstests erkend en bevestigd wordt”, zegt Klaus-Jürgen Philipp, managing director van Haus Rabenhorst, over de elf nieuwe DLG Gold Awards.