En weer een kwaliteitsprijs voor ons: 8 DLG Gold-awards voor onze premium sappen

Maar liefst acht van onze sappen maakten grote indruk op de juryleden in de internationale kwaliteitstest van de Duitse Landbouwvereniging (beter bekend als DLG).Met meer dan 120 jaar kennis en ervaring in de productie van groente- en fruitsappen van de hoogste kwaliteit, hebben onze experts al vele onderscheidingen ontvangen!


Dit jaar ontvingen de volgende biologische sappen- Rabenhorst B-actief sap, – Rabenhorst Bio 120/80 sap,- Rabenhorst Bio Aronia sap, – Rabenhorst Bio Multivruchtensap, – en de Rabenhorst  Bio Groentesap allemaal de felbegeerde DLG Gouden-onderscheidingen!!

Bovendien ontving Haus Rabenhorst in april 2020 voor de negende keer op rij de DLG-prijs voor het structureel leveren van uitstekende productkwaliteit. Deze prijs is bestemd voor bedrijven die in vijf opeenvolgende jaren altijd minimaal drie van de felbegeerde DLG-onderscheidingen hebben ontvangen. Bovendien is bijzondere productkwaliteit een factor van beoordeling.

Maar daar blijft het niet bij! Eind 2020 wonnen wij wederom de harten van de jury in de meest recente DLG-kwaliteitstest werden negen Rabenhorst-sappen geanalyseerd en geëvalueerd. Acht Rabenhorst-sappen werden bekroond met DLG Gold en één met DLG Silver.  Het felbegeerde DLG Gold werd toegekend aan- Rabenhorst biologische vlierbessensap,- Rabenhorst biologische gember-mix,-Rabenhorst biologische detox sap,- Rabenhorst biologische wilde bosbes, – Rabenhorst biologische milde zuurkool, – Rabenhorst biologische passievrucht mini, – Rabenhorst biologische gember mini – en Rabenhorst Alles Gute sap. De geteste sappen overtuigden de jury tijdens de uitgebreide kwaliteitstest gericht op de testcriteria kleur, uiterlijk, geur, smaak en balans, evenals in de laboratoriumanalyses en verpakking- en etiketteringstests.