Alleen de natuur biedt het beste.

Vandaag de dag, willen meer en meer mensen bewust leven en zich actief bezig houden met kwalitatieve en eerlijke voeding. Onze natuurlijke „moedersappen“ (sappen van de eerste persing) zijn de perfecte keuze voor deze bewuste levensstijl.

Moedersap is 100% pure en directe sap van de eerste persing, waarbij wij slechts enkele troebele ingrediënten verwijderen. Dankzij de extra gevoelige verwerking door Rabenhorst’s eigen verwerkingsprocessen behouden de sappen een groot deel van hun natuurlijke ingrediënten. Maar uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van de bessen de kwaliteit van de sap!

Daarom bottelt Rabenhorst uitsluitend fruit die de kwaliteit heeft van fruit van een versmarkt. Zoals ook onze cranberry sap. De grote donkerrode cranberries worden specifiek uitgekozen en komen uitsluitend uit Noord-Amerika, de bakermat van de cranberry. De natuurlijke, maar secundaire plantdelen, blijven grotendeels aanwezig tijdens het productieproces door zeer delicate verwerking. Dit zorgt voor een onvergelijkbare natuurlijke aroma!

Onze cranberry moedersappen hebben de volgende voordelen en kenmerken:
– Wij verwijderen vrijwel geen troebele substantie van de sap, waardoor de van nature aanwezige secundaire plantdelen grotendeels aanwezig blijven.
– een speciale vultechniek is gebruikt om deze secundaire bestandsdelen zo veel mogelijk te beschermen.
– het effect van hitte op het product en het toevoegen van zuurstof aan het product wordt zo beperkt als mogelijk gehouden.

Door de uitmuntende kwaliteit is onze Rabenhorst Cranberrysap, gewaardeerd met de gouden zegel van de DLG in 2018!